Saker att göra när det är mycket snö ute

Det har fortsatt att komma mycket snö här hemma. Det är i och för sig riktigt mysigt med smö tycker jag, i alla fall nu inför julen. Då ska det vara snö tycker jag. Det finns ju en massa saker att hitta på när snön yr där ute. Dels inne, men även ute. Tycker att man allt ska ägna sig åt en del uteaktiviteter när det är snö! För dig som föredrar vara inne, så finns det ju saker som du kan pyssla med. Varför inte lära dig trading till exempel? Då kan du hålla koll på guldpris och valutahandel med mera samt tjäna en slant. Via Forex kan du lära dig mer. Sen finns det andra inomhus-grejer att göra. Spela spel är ju en sån sak, själv på datorn eller med familjen.

Ha kul i snön

Är det fint väder ute och mycket snö, så är det dock inte fel att vara ute! Det går att åka pulka, skidor eller varför inte bygga en snögubbe tillsammans med barnen? Med snö kan man även bygga en massa annat skoj. Bygg varsitt snöfort och ha snöbollskrig till exempel. Då är det extra mysigt att komma in sedan, dricka varm choklad och mysa. 

När det har snöat och fryst på så går det även att åka skridskor. Antingen på sjön om det är tillräckligt fruset eller på en isrink om ni har en sådan nära. Att pulsa ut i skogen med är riktigt trevligt. 

22 Dec 2019