Vår process

Processen som vi genomför när vi utvecklar en hemsida till kund ser aldrig likadan ut. Våra kunders behov och förfrågningar skiljer sig alltid och därför måste vi anpassa vårt arbetssätt efter varje beställare. Vissa vill spela en stor roll i utvecklingsfasen och andra ger oss fria händer. Något som aldrig förändras är dock vår insats; vi ska göra bra och funktionella webbplatser samtidigt som vi ständigt imponerar på våra kunder.

Möte

Varje projekt startar på samma sätt; En kopp kaffe hos oss/er! Här skapar vi större förståelse för er verksamhet och ert behov, och tar reda på era mål för projektet.

Prototyp

En första prototyp tas fram. Inspiration hämtas från mötet och är framtagen efter era speciella behov. Prototypen godkänns av er eller så diskuteras förslag på ändringar.

Utveckling

Huvudfasen i vårt arbete. Vi tar fram resterande sidor, implementerar funktioner och skapar grafik. Under denna fas har vi gärna regelbunden kontakt med er för avstämning.

Slutgiltig prototyp

Utvecklingen är klar och det mesta är på plats. Den slutgiltiga prototypen presenteras för er och ni har än en gång möjlighet att komma med förslag på ändringar!

Optimering

Sista fasen innan lansering. Webbplatsen optimeras vad gäller laddningstider och prestanda, allt för att ge framtida besökare en perfekt upplevelse.

Lansering

Allt innehåll är på plats, webbplatsen är optimerad både vad gäller sökmotorer och prestanda, det är dags för lansering!

Utveckling

Responsiv Design

Responsiv design innebär att webbplatser anpassas för alla typer av skärmar. Vi anpassar våra webbplatser för skärmstorlekar från 3” till 27”. Det innebär att samma sida kan se olika ut beroende på vilken skärm man använder. Webbplatserna är lika funktionella i din telefon, surfplatta och persondator.

Enligt Forbes görs över 57 % av alla webbplatsbesök via mobil eller surfplatta. Detta är ett bevis för hur viktigt det är att webbplatsen visas lika bra oavsett vilken typ av enhet besökaren använder.

WordPress

WordPress är ett av världens mest populära publiceringsverktyg och passar såväl stora som små företag. Verktyget fokuserar på tre saker; utséende, webbstandard och användarvänlighet. En sajt som inte uppdateras kontinuerligt kan lätt få en "gammal" stämpel över sig.

Genom att implementera WordPress på våra webbplatser ges kunderna en möjlighet att själva uppdatera sitt innehåll, helt utan någon kunskap inom webbutveckling.

Här går det undan

Denna webbplats är optimerad enligt Googles standard och har 99% Page Speed. Dagens internetbesökare har inte tid att vänta på att bilder och script skall laddas.

För bästa möjliga användarupplevelse bör din webbplats vara snabb och optimerad. Med tanke på hur enormt Internet är existerar nästan alltid ett alternativ till just din webbplats. Dåligt presterande sajter kommer att få färre besökare och minimalt antal återbesök. Bra prestanda kan även leda till bättre ranking hos sökmotorerna.

Sökmotoroptimering

En av de största marknadsföringskanalerna som finns är sökmotorerna. Att ranka högt på rätt sökord gör att möjligheten att nå ut till fler potentiella kunder ökar markant, och kan vara väldigt gynnsamt för ditt företag. Det roliga med just sökmotoroptimering är att resultatet av arbetet blir tydligt.

Vi bygger alltid våra webbplatser på ett sökmotorvänligt sätt, både när det gäller strukturen och innehållet.